Jaro
je lehký závan vánku
jež probozí nás ze spánku
a obnoví náš cit.
Jaro
je mocná síla
co lidská srdce pootvírá
dává nám lásku okusit.
Jaro
je spousta tónů
k slyšení je dává tomu
kdo dovede je zachytit.
Jaro
je skřivančí píseň
co vyhání z duše tíseň
a dokáže utěšit.
Jaro
jsou koberce květů
jež otevírají
se světu
to kouzlo jen jaru lze přisoudit.
za chvilku se s jarníma básněma roztrhne pytel, tato je hezká :-)
06.03.2012 14:45:38 | kočkopes