Anotace: Haiku
Jaro
zelené pupeny
smějící se na mě
touživě raší
Léto
barevné plody
sladce chutnají
stačí jen kousnout
Podzim
venku je šero
lehká melancholie
listy lehce padají
Zima
bílý sníh padá
konvice čaje voní
snad mě má ráda
líbí se mi :)) našla jsem u tebe "stejný nápad", jen to mé se jmenuje Rok :)
17.01.2013 18:03:13 | Radhuza
tak tohle už se haiku podobá mnohem víc než to druhý dílko.. a moc se mi to líbí
17.03.2012 14:05:05 | hanele m.
díky :)
17.03.2012 17:14:46 | paca
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?