*********
S jarem se vracejí
ti tažní ptáci
jeden vedle druhého
se v jarních stromech
ztrácí
jak všechno okouknou
staví nová hnízda
a brzy to v hnízdech
hladově hvízdá
a když se mladí
rozlétnou do kraje
vánek jim v listoví
vesele zahraje...
...
Ty trylky ptačí
ráno
někdy stačí...
...
Ty trylky ptačí mi poránu stačí. Ale nervově se nehroutím, když mě vzbudí. :-))
24.03.2012 20:02:58 | zaba.zuzla