Jaro
První jarní paprsky
ohřejí záblesky
vykukující trávy
Pohladí hlavičky sněženek a bledulí
jenž se jen na Jaro culí
Zem si pomalu svou zimní přikrývku svléká
voda po ní v potůčku stéká
Zem je ještě chladná a tvrdá
spát se na ní nedá
Důlek pro kuličky
první klíčky
všechno znovu raší
kry ledu tu straší
Jsou jen bubáky Paní Zimy
všichni to víte i my
jsou však rány, které ani samo jaro nevyléčí
ty co se nikdy nezahojí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)