jaro ve spreji

jaro ve spreji

Anotace: Voní ti vlasy jarem zahradka v oblacich tvych krasnych očí ležíš,zavřené je necháš...

Voní ti vlasy jarem
zahradka v oblacich tvych krasnych očí
ležíš,zavřené je necháš snít
kdo říká že jiskra nepřeskočí..
...neznají,ti co nevěří
...ti co bosí,nebrouzdají travou
...s náručí kopretin stojí u dveří
...s úsměvem školáka pro tu pravou.

v zeleném království slunce je pánem
dopadá hřejivě na tvojí tvář
tvůj stín se usmívá s křivkami labutě
křídla si složila na polštář
ze samých čtyřlístků,štěstí si zdáš
vůně všech květů pro sny inspirací
co bylo vzpomínkou náhle je dechem tvým
S nádechem hlubokým vše se vrací

Kolem je radost na hrdlech ptáků
kolem je štěstí bzukot včel
mravenec s nákladem cestu si klestí
čmelák břich naplňen,odletěl..
Autor poeta, 21.04.2012
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

a víš,že ti dokonale rozumím...o))

21.04.2012 18:57:40 | střelkyně1

líbí

Moc si toho vážím.semtam zjišťuji,žé já sobě ne. ;-)

21.04.2012 21:19:06 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel