Svezu se s tebou noční oblohou
Stěrače setřou slzy mraků
Před hlavní branou všech rozchodů
Plameny chrlí hrdla draků
Po čele slaná krůpěj stéká
Maluje poslední tichý vzkaz
kdo našel lahev v pěnivém přílivu
Ten svému štěstí láme vaz
.
Dovíš se všechno v pravou chvíli.
Až jasná záře polkne noc.
Na dně tvé soutězky prach se třpytí
Marné je volat o pomoc