Anotace: roadmovie
Námět je dobrý, jen by potřebovat trochu propracovat, srovnat rytmus a promyslet rýmy (krápání-cákání).
Nejlepší jsou takové, kde se rýmují slova různých slovních druhů nebo pádů (moře pachů - štěně v prachu)
09.05.2012 08:10:56 | Hesiona-Essylt