Čtyři roční období
Anotace: paměť nám snad napoví
Máme tu rozmarné léto
ptáci zpívaj‘ kytky kvetou
ve stínu je třicet devět
zalezlý jsem jako medvěd
druhý den se zimou třesu
když jdu na vycházku k lesu
teploměr snad k nule klesá
letmý pohled na nebesa
valí se z nich proudy vody
letím se skrýt do hospody
hromy blesky průtrž mračen
oděv můj jest celý smáčen
zas se vzduch ve výheň mění
vždyť je to již na zbláznění
jaro léto podzim zima
jak to kdysi bylo príma !
Komentáře (0)