Anotace: Sladká dvojsmyslnost...
Přesně jsi mi kápla (vtekla) do noty .. :) Tohle je styl, který mám moc rád a který se velmi blíží stylu, který jsem se zde snažil i já sám prezentovat před několika lety. Za mě tedy ST .. ;)
18.08.2012 00:27:31 | ONLY TRUE
kdyby to jen tak plynulo, jako ta řeka.. bez rýmů, bylo by to působivější
a taky bych nepsala velké T jinde než v dopise.. ale jinak příjemná věcička, po ránu :o)
11.05.2012 08:36:51 | hanele m.