pistáciová alergie
Anotace: ..jenom to potřebovalo ven tak pokud to někoho nesloví,nevadí stale ji ma slibenou..:-)
Pistáciova věta
v kornoutku od geodeta
co se to snaží
zuby mě mraží
Tak rýpu se v zemi
vibrace ,vjemy
světlo hmyz oslepí
křičet chce se mi
pistaciová maska
v zeleném rouše kráska
v zelených šatech její stín
lán pošlapaných kopretin
z kornoutku po kapkách
zelená laktóza
vtéká mi do tepen chladí
dávám si čtvrtou,
komu to vadí
v hromádce skořápek
dřímá chuť cukrátek
touhou se v prsa biji
proklínám alergii
v kornoutku kopeček
v kopečku drobeček
stačí
stopové prvky mnou
osobou nevinnou
tlačí
za zeleným křížem
obět šamanovi
ještě si líznu
nevyjádřím slovy
tu lehkost rozpouštění
tu jemnost provedení
tu barvu k pomazlení
otékám to je naděleni..
pistaciová v denním světle
natrhám květiny..ač odkvetlé
bez pylu neškodí,nekýchám
zástava,ležím,nedýchám
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Tanecnice
Komentáře (9)
Komentujících (3)