Pátá odbila
Bludičky vedou mě
Vysokým, hlubokým lesem
Ach Bože, jak dojemné….
Srnky a daňkové
V bodláčí
Perou se o trochu
Pichláčí…
Nádherné stromoví
Náhle zčernalo
Spustil se déšť
A prudce foukalo…
Poté přestalo
Slunko vysvitlo
Duha se rozzářila
Oko probliklo…
Ptáčci zas švitoří
Jeleni skáčou
Na mezi souloží
Jeník s Blážou…
Je tu jaro….