Peştera Vântului
Hrůzou jsem zapomněl
odkud jsem přišel z hvězd
tenhle svět nábor měl
teď troubí na odjezd
do příštích čekáren
jít k exoplanetám
naspěch má mnohočlen
lidstva, odvane tam
zůstat chci poslední
jako sloup hlídat sluj
Ty se neohlédni
k Peşteře Vântului
nech mě být, zkamenět
pod skalní oblohou
v minovém poli let
miliard snad, u nohou
Jeskyně Větru vrůst
k nehybným sloupovím
kapat z očí a z úst
sůl - nesůl.. co já vím
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, VE, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)