Anotace: První...
*
*
Růže uvadá
jen smáčí-li ji rosa
snad pohlédne výš.
Bouře přichází
vlaštovky létají níž
květ má hlavu výš.
Kapka dopadá
nohy stonkům podlomí
špínu odplaví.
Stoupni do deště
odteče Ti z těla mour
zašeptám ještě.
*
*