Dům pod hladinou
Anotace: Původně jen myšlenka, jaké by to bylo, kdybychom žili pod hladinou místo na povrchu...
Venku tak prší
že není nic než voda
a všichni jsme pod hladinou.
Kdybych otevřel okno
jen malou skulinku
dovnitř by se,
jako pára, syčícími proudy
začala valit okolo stojící voda.
Tak neotvírám
sedím na parapetu
a pozoruju ryby
jak plavou za oknem.
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iwushak...
Komentáře (1)
Komentujících (1)