Rozpuštěné vlasy
Rozpustilá povaha
Co víc si přát ke štěstí než vlahý vánek
měkkou louku
která prostupuje vším
co máme i nemáme
co jsme ztratili
neměli
zničili
nebo odnesli
Je všude
Je moje
Jsem její součástí a ona mou
Nechce se mě pustit
a já zůstanu s ní
Budeme spolu až za hranice času
dokud zůstaně země zemí
a já se po ní budu moci brodit
rosou
Než zavřeme oči, naposled na sebe pohlédneme
a já vím
že se usměje
pokyne mi
a obě budeme
zase vědět
Je tam...
to spojení