Anotace: ,,,,,
Bořím mosty
Zbořím sebe
Bořím resty
Zbořím Nebe….
Otočím se kolem osy
Plačíc, cesty dále neznajíc….
A ty slzy !
Kapou do trávy
Kapka po kapce, jako rosa.
Lejno zůstalo za pařezem
přikryto lopuchem a plno havěti
si přivoní…
I to je JARO !
Zajímavá, nevšední, líbí se mi...*:)
23.07.2012 17:26:02 | PIPSQUEAK
díky
30.07.2012 15:18:41 | v.hercik
děkuji
26.07.2012 07:25:52 | v.hercik
*:)
26.07.2012 09:33:39 | PIPSQUEAK
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?