Ach zimo.
Anotace: Zima je už dávno pryč ale co kdyby?
Ach zimo,zimo,kdy už konečně vezmeš kramle,sníh na nás a fujavice s ledem,mluvíš za mě,já na tě hezky,s medem a ty jinovatkou nešetříš.Krákory na poly drze otvírají si zobák,já na hrbu polen nespočítaně odnosil,sluníčko mraky si schováváš a ni mi nedopřeješ.Táhni už do pekel a vem sebou ten vlezlý severák,já zase vařím grog a choulím se jak zmrzlej pták.
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Firren
Komentáře (1)
Komentujících (1)