duha
barevné kuličky
mi rozsypal vítr
z děravého pytle
na duhu žíznivou
zalátal bych šitíčkem
ale nemám to správné
i zephyra jsem volal
je stále obsazený
ty pruhy nasakují
dál a dál plní se
až po okraj nebe
nejen pro oči básníka
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Ružka, Psavec, Kett, střelkyně1
Komentáře (3)
Komentujících (3)