Černá a bílá
Anotace: Plod lásky černé a bílé.
Protilehlé strany spektra tvoří
Jedna pro druhou chtíčem hoří
Z dosahu jsou samy sebe sice
O to však chtějí setkat se více
Tajně se za zády barev dvoří
Jedna o druhé sní noc co noc
Prosí modlitbami nebeskou moc
Snad ta jejich esence spojí
Konečne byli by pro jednou svoji
Vzlykají tiše o pomoc
Když už naději v naději ztrácí
K samotě každá se pomalu vrací
Přichází pomoc jako dar z nebe
Náhoda, co je dohromady svede
Konečně vrkají jako dva ptáci
Paprskem slunce vejce na zem se snese
Miminko zázrakem z něj vylíhne se
Zakázané lásky plod
Dokonalost, nový rod
Panda Velká jméno nese
Komentáře (0)