Sléz
Na oslavě jsem sebral ze stolu krabičku s poslední cigaretou
Nechám si ji, až přijde čas...
Slunce zapadlo ve 21:02
Ptáci, kteří dosud hašteřivě dováděli v tújích a tisech se ztišili
Vítr ustal
Růžové, fialové a karmínové slézy zrcadlí oblohu
Snad přišel čas...
...navázat na staré pokusy?
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (0)