...počasí...
když slunce svítí do očí a já je mhouřím
nemyslím na dny šedě ubrečené
když dech mrzne u pusy a z komínů se kouří
nepláču po módě málo oblečené
v dešti se s radostí ráchám v kalužích
nechybí mi sluneční paprsky a svit
milovat počasí...není to hřích?
a co vůbec znamená slovo vyčasit?
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, zamotán v nedospělosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)