Cumbria
Anotace: Ta část Anglie, která se mi vryla do srdce.
Nekonečné liduprázdné pláně,
kapradí a vřes,
ovce stoupající do nebes,
skřivan jásající gloria.
To je Cumbria.
Prsteny hor bičované dešti,
jezera a plesa,
vichr ornamenty do skal tesá,
smutky světa duše prožívá.
To je Cumbria.
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., Radhuza
Komentáře (1)
Komentujících (1)