Drozd
Drozd tu jí rakytník řešetlákový
lásko, vím,
že laskavý zdáš se
zvláště když
vyfotíš si ho
sivýho ptáčka.
Je to hračka.
Že jí bobule, věstí
že máme štěstí a on mladé
proto krade
v parku tady.
Zády se neotočí
má na očích okolí vůkol
musí splnit svůj úkol
a mladé nakrmit
přitom mít stále plný zobáček
a neztratit se v městě v tom shonu
v království betonu a neonů.
Ne, on se neztratí.
Drozd tu jí rakytník
ty jsi svlík´ foťák z krku
a ruku mou vzal
zatímco drozd odlétal.
Komentáře (0)