podzim mě chytá za kotníky
uprostřed léta
jdu řekou listí
každé nároží tu znám
hladím zdi secese
vzpomínek plný krám
řeka utonulá v moři
kaštany usínají
nemocí zmožení
srdce zraněné
hoří...
07.08.2012 14:06:27 | Noc17