Anotace: V něm pár stromů
Myslím, že láska na tomto světe neexistuje. (Michelangelo Buonarroti) - měla by to být reakce na tvé dílo, ale neboj, není.
02.08.2012 15:20:06 | Zamilovaná do nezamilované doby
Ja myslim ze lasky je az moc,jen se vali po loukach a na vetvich visi a hodne se lidem vyhnejbaaa..
:)))
02.08.2012 15:24:27 | zamotán v nedospělosti