Tyrka - voděnka bílá
Piju doušek po doušku.
Pak odložím skleničku.
Dám si ještě trošku.
Však piju vodičku.
Vodičku z pramene.
Lepší než barevnou.
Však když je korýtko dřevěné.
Není nad vodu levnou.
Vím, že to nechápete, já však piju dál.
Vodičku z Tyrky, kterou tak ráda mám.
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)