ze stromu skříň
Anotace: Něco malého lesního pro Hanelku :-):-)
Možná že strom
dřív než skříň se z něho stane
ptá se svého boha
jemuž kůra hněvem plane
proč zrovna já??
je to tak dáno
tvé větve stíní
a jejich pole nedokáží zrát
a vozit světlo v pytlích
to je těžká práce
tak se tu nediv
že nemůžeš dál stát
jenom se rozhlédni
nejsi sám
tisíce věrných v pláčí lehá
a jak jim míza zvolna mizí
a co dřív blízké je jim cizí
ostřím podléhá
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Sarah
Komentáře (2)
Komentujících (2)