Anotace: Cesta kolem
A co tahle?:
"Chtěl bych tě chytit
a líbat v rudém slunci,
a v suché trávě po mých krocích
kreslit potom vodoznak.
Lhát ti v nekonečně temné noci
o dracích a číších jedu,
o mé lásce a tvé kráse.
A že s ránem
nezmizím..."
Takhle bych to viděl já.
Ale to tvoje taky dobrý.
M
20.08.2012 23:37:13 | Gregy
Skvělá poezie,to se neboj publikovat jako samostatné dílo.
:-)
21.08.2012 00:35:17 | zamotán v nedospělosti