Jednoho dne se něco stalo...
cosi písklo v rákosí.
Na lukách , tiše z rána
zasvítily listy od rosy.
Jednoho dne,
tam v těch temných hvozdech,
vřesy začaly zas kvést,
"To srpen pomalu zas končí"
křičely sojky na protest...
Jednoho dne,
vítr dostal novou vůni,
a v lukách babí léto -létá zas,
a osiky nad rybníkem ,
hlásí ,příjde podzim, zase brzo,
už přichází , ten pravý čas...
Přírodní lyriku žeru. Rým kvést - protest super!
Prožít emoce mimo lásku svou či jinou lidskou, to je hodné básníka.
DĚKUJI.
20.08.2012 23:12:04 | Gregy