Něco v Tvém psaní je. Určitě nápady pohrát si s melodií. Jednoduchost sdělení. Chybí mi jednotná myšlenka a výraznější emoce. Dobrá báseň by měla sdělovat ne popisovat.A na rým ještě - deště, prosím, zapomeň.
Tedy jestli o můj názor stojíš...
19.09.2012 20:26:25 | Gregy