Uprostřed lesa
Uprostřed lesa,
kde dobrou noc dávají lišky.
Tam kde vidíš na nebesa,
a rostou velké šišky.
Tam kde je tůňka průzračná
a laně k ní chodí pít.
Nejedna víla půvabná,
v noci tam chodí snít.
Místo kde je vše tak kouzelné,
má za úplňku velkou moc.
Místo všem tak příjemné,
že zvířátka se tu schází každou noc
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anjesis
Komentáře (0)