Pozvání
Kocour pozval myšku,
k sobě do pelíšku,
nechci ti ublížit,
toužím já se sblížit.
Tuze se mi líbíš,
čumáček políbíš,
ač jsem kocour malý,
v lásce jsem dost znalý.
To by chyba byla,
kdybych s tebou žila,
jak si najdeš jinou,
stanu se svačinou.
Odmítnutí bolí,
kocour slzou solí,
pak za svoji lásku,
nosí černou pásku.
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Romeo3769
Komentáře (0)