Ranní rosa
Anotace: něžné líčení začátku dne
Chci líbat
ráno
v papírovém ubrousku
jeho obnažené ruce
hladové po vteřinách
jasu
Chci líbat
tu nekonečnou
krásu
stromů
co houpou ospalé slunce
v korunách
Nemůžu totiž žít
aniž
bych si
aspoň jednou sáh'
jak voníš
.
.
.
po dešti
nebo
když se díváš
jak lidi utíkají
do práce
a nechápeš
kde se vzalo
tolik zloby
Přečteno 786x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Sarah, whiolet, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)