14.10.2012 15:30
Podzim
Podzime jemný
chladný a studený
hezký a pochmurný
listím různě zbarveným
podzime krásný
s posledními paprsky slunce
větrem chladným
v různých barvách odstínů
padajícího listí
podzime jasný
za rána chladný
přes den mírný
na večer studený
podzime něžný
jsi jemný a krásný
krajinu svou měníš
na zimu nás chystáš
svou náruč nám dáváš
posledními dary své moci
nás obměňuješ
podzime barevný
díky ti
žes opět jiný
stejně stále však půvabný