Podzimní
Anotace: Z nedělní cesty do práce...
Slunce proniklo mlhavou alejí kaštanů a dubů,
listí dozrálo do zlata,
raději vidět mlhu,
jak údolí ukrývá v bílém závoji a
hory ponechá v babím létě,
...jak jinak to říci v jedné větě,
tak zimo do toho jenom to zkus –
vystřídat podzimní optimismus.
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, Alois Brouček, Miriska, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)