Zrovna dnes (no, včera) jsme byli na hřbitově zapálit svíčky - nedávno umřel děda a před tím babička. Ale proč to píšu... Když jsme odcházeli, přiletěly chvíli po sobě dvě šedivé můry a sedly si na náhrobek. Bylo to až podezřelé, když si jeden uvědomí, s kým tihle motýlci sdílejí název... :)
Báseň pěkná!
05.11.2012 00:56:58 | E.
tak a tady jsem si krásně početla...vklouzla mi do hlavy a myslím,že tam už zůstane:))ST
02.11.2012 16:31:54 | střelkyně1
ty závorky mě to trochu narušují ale jinak opravdu tahle je koncert na čtení a od toho skrze šum už jen za plnej počet tajemná Anjesis :-)
02.11.2012 10:24:46 | xoxoxo