Zašustí,
mihne se neslyšně.
Šupiny,
hedvábné štíty.
Hebkost,
jak svíce chladný vosk.
Smrtelný,
je čelistní stisk.
Oči,
jak korálky múz.
Spanilost,
hodná králů dcer.
Mrštný,
jak vodní úhoř.
Objetí,
první jest posledním.
Ledový,
dotek na kůži.