...o Slunci...
zářivé, žluté paprsky Slunce
skrz modrý celofán nebe prosvítají
hážou na kuličku Země zelené odstíny
pod jejich zlatým, teplým dotykem
i prastaré, zatvrzelé ledovce tají
a já?!.....
já si s nima hrozně moc ráda hraju v tůňce
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (3)