Anotace: <p style="text-align: center;">Každé ráno vychází,</p> <p...
Každé ráno vychází,
zlatý dukátek,
žluťoučký korálek,
co pluje po moři plném ostrůvků.
Když zlatý dukátek,
žluťoučký korálek
ujde svou pouť
a setmí se,
vyjde stříbrná brož,
připíchnuta na inkoustově černém,
sametovém rouchu
společně se střípky skla.