Zatím Vás neznám, ale na svém profilu si žádáte i negativní komentáře, tedy: nejsou dobré takové ty "laciné" rýmy ...vychovat-starat-budit-chlubit. Pak taky jde o zaměření - první dvě sloky se tváří jako že pro děti, ale ta poslední už se tomu vymyká.
24.11.2012 13:13:23 | Inna M.
Do týdne bude chumelit:)
23.11.2012 17:58:35 | Lilien