Zvířátka mají hlad
Anotace: Pár malých kameňáků.
Tygří pochoutka
Statný tygr už se těší,
že přijedou zase Češi,
prý to maso z celebrit,
bude letos velký hit.
První chod
Kajman skrytý u vody,
pozoruje závody,
vítěz tak mu bude hoden,
posloužít hned prvním chodem.
Samé kosti
Lvi a lvice v savaně,
tváří se moc naštvaně,
hladem se žaludky bouří,
proč přijeli hubeňouři.
Hladový medvěd
Turisty z Čech uvítal,
také medvěd baribal,
moc dobří jsou k sežrání,
hned za jedním uhání.
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)