O koních
Anotace: teď už jich je dost,psáno za dob minulých :-)
S hlavou skloněnou
nejsou ponížení.
To se jen napájí
a v trávě pasou.
Koně v ohradách
nejen k prohlížení.
I Tebe ohromí
svou zvláštní krásou.
S hlavou vzpřímenou
nejsou povýšení.
Klidně Tě na hřbetě
pokojně nesou.
A přesto přes všechno
je jich tak málo.
Řekni mi,kdo to ví ?
Kde jsou ?
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Miriska, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (2)