Anotace: O nádherném sněžení v Ostravě :) asi slabé, ale prostě jsem se musela podělit :)
Sype se hodiny
Sype se od rána
Sype se nadýchán
Sype se nirvána
Sype se heboučký
Sype se bílý
Sype se čisťoučký
Sype se nádherně
Sype se krásně
Sype se chladivě
Sype se jasně
Sype se sype
Heboučký snížek
Alespoň je pěkně bílo, tak snad vydrží do víkendu, ať si ho taky užiju.
08.01.2013 17:40:41 | Robin Marnolli