Apophis

Apophis

Anotace: asteroid

Mám začít Turínskou škálu brát vážně?
Palermská stupnice je taky sdílná
dívat se tváří v tvář hrozby odvážně
hodnocení +2 jsou neomylná

zas jednou přeletěl Apophis poblíž
nikdo jej nevítal, nevyprovázel
je po všem, lhostejně očima koulíš
a co má být, kdo by na smetí sázel

vesmírné, odněkud přilétlé k Zemi
není-li ze zlata, chtít nemá nárok
nashle - mu pravicí říct prsty všemi
kupředu ať jde dál, blíž ani na krok
Autor Petbab, 12.01.2013
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí