Anotace: :-)
venku sněží hebce
ve mně něco „šepce“
ve mně něha klokotá
jak bystřina v lednu
pod krustou z ledu
po dlouhém suchu
na popraskané rty vyprahlé pouště
dopadly první kapky polibků
a jejích jemná síla
vytlačila dávno zapomenuté slzy hořkosti
rychlo vyčistily vyschlé řečiště
než se znova naplní
životodárnou vláhou
a pouštní růže rozkvetou