říje
Anotace: Prý je...pro ně ..náročná
mám novou pušku
dobře míří
pažbu má hladkou lako led
chodil k nám jelen
šestnácterák pyšný
včera však přišel naposled
okousal kůru z mladých stromků
kopyty rozryl
záhon který spal
tak táta zlomil
hlaveň o koleno
a broky do něj nasypal
než padl k zemi
majestátně hleděl
jako by chtěl nám naposledy říct
já tu byl pánem
všech soubojů vítěz
tak proč mě chcete z kůže svlíct
pak ale kolena
pod tou vahou klesla
když k zemi padal zastavil se čas
ptákům se křídla rozmočila smutkem
a statné tělo
hlíně napospas
vyleštím hlaveň ať se leskne
střelný prach voní tichým pokojem
na hřebík pověsím hned vedle trofeje
soupeře jenž byl jen
parohy ozbrojen
jen devět růžků
mladý samec
kráčí si v čele četných stád
je první je vládce
alfa je po smrti
a on je rád
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (0)