Sluneční IV.
Sluneční IV.
Slunce
zoufalé svou krásou
spává noc co noc
s měsícem
a pak
s pocitem drobné
dekadence
vstává
nahé a rudé
s myšlenkou na milence
zatímco lidé
milují své bezrozměrné
lásky s důstojností
celého vesmíru
Přečteno 657x
Tipy 10
Poslední tipující: La Suneteto, Akrij8, enigman, poeta, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)