Hřebec kouká jako volek,
pak vyběhne ven na dvorek,
proč jste dámo v pyžamu,
šok z toho snad dostanu.
Zebra jenom tiše frkla,
po hřebcovi svůdně mrkla,
to je móda v Africe,
nosí nás to tisíce.
O tom nemám ani zdání,
pardon, my jsme vesničani,
móda ta nás nebaví,
známe jiné zábavy.
Zábava to sladká byla,
za čas zebra porodila,
ač tu byla cizinka,
dočkala se miminka.