Sluneční V.
Sluneční V.
Mladý elegán
se tak snažil
však nikoho nedojal
svým předpojatým výstupem;
sám krvácel-
jen pro pořádné představení,
co však netušil,
že byl jen k pobavení.
Přečteno 469x
Tipy 5
Poslední tipující: čarodějka07, V.N.Losinský, kudlankaW, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)