Anotace: tuc tuc ...
tuc tuc
hnědá řeka
lemovaná stromy
kormorány
krtince a
slámově žluté
a šedivé nivy
tuc tuc
řeka
stromy
kormorány
skály
tuc tuc
krtince
v zeleném poli
řeka
stromy
domy
tuc tuc
najednou
vítr
sněží
a jen tušíš
domy
stromy
tuc tuc
jiné nádraží
a pak zase
ty šedivé nivy
jen v lesích
se cosi bílí
°°°°°°°°
a o pár dnů
cestou domů
všude bílo °
jen pár stromů